Aparatul de ras - fundal pergament - Tablou înrămat

PPSIN009
140,00 RON

Aparatul de ras - fundal pergament - Tablou înrămat

Patent pentru aparatul de ras Gilette acordat în 1904. Înainte de aparatul de ras de unică folosință, bărbieritul se făcea cu un aparat de ras cu margini drepte, care avea o lamă groasă și ascuțită, făcându-l periculos. Lama avea nevoie, de asemenea, de ascuțire continuă, făcându-l costisitor. Gillette a inventat o lamă de ras din tablă de oțel foarte subțire, care a fost așezată într-un suport pentru a fixa lama pentru ras. Odată ce lama se tocea, putea fi aruncată și înlocuită cu una nouă, folosind același suport.


Mai multe informații
Dimensiuni 39 cm x 49,9 cm
Tip produs Lucrare imprimată giclée pe hârtie mată cu aspect litografic. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, este finisat cu ramă neagră și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu banda de hârtie impotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Inventica, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.