Anotimpurile: Vara - Tablou înrămat

PPSEF010
165,00 RON

Anotimpurile: Vara - Tablou înrămat

Mucha personifică vara ca o brunetă senzuală cu maci roșii în părul ei. O stare liniștită de repaus, lentoare și mulțumire domină compoziția, pe măsură ce femeia se sprijină pe o viță de vie, scăldându-și picioarele ei în apa de mică adâncime de dedesubt. Mucha surprinde lumina de vară în cerul albastru, delicat, din depărtări.


Mai multe informații
Dimensiuni 36.8 cm x 63.3 cm
Tip produs Tabloul este imprimat pe un tip premium de hârtie, semimată, și folosește cerneală latex, ce oferă culori vibrante și un aspect fidel lucrării originale. Hârtia și cerneala sunt realizate împreună, astfel încât culorile și calitatea lucrării se vor păstra intacte timp de 70 de ani. Tabloul are sistem de prindere cu agățătoare metalică, este finisat cu ramă de lemn natural și protejat la exterior cu sticlă float de 2mm. Spatele este realizat din MDF și sigilat cu bandă de hârtie împotriva umidității și a prafului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Afișul - Între artă și publicitate, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.