Anisette Marie Brizard l'éternelle favorite - Tablou metal

PPSBA012
160,00 RON

Anisette Marie Brizard l'éternelle favorite - Tablou metal

Produsul este o reproducere după celebrul afiș publicitar al lui Leonetto Cappiello – Anisette Marie Brizard l'éternelle favorite. Posterul se distinge printr-o cromatică atipică pentru perioada în care este realizat, artistul pătrunzând în profunzimea conceptuală a brand-ului. El îmbină barocul Bourbon din Frața secolului XVIII cu ingredientul principal al lui Brizard, anasonul de Andaluzia. Leonetto Cappiello este considerat părintele advertising-ului modern, având un volum impresionant de afișe ce au revoluționat principiile universului publicitar. Produsul reprezintă deopotrivă o decorațiune de perete elegantă și atractivă și, în același timp, o piesă de colecție pentru iubitorii de artă, istorie și advertising.


Mai multe informații
Dimensiuni 41 cm x 62,2 cm
Tip produs Tablou imprimat pe metal. Acesta este prevăzut cu o subramă pe verso, din lemn, ce îi asigură o fixare sigură și perfect dreaptă și, în același timp, un efect de plutire pe suprafața peretului.
Nota Pentru lucrări similare sau alte dimensiuni, materiale și finisaje, vă rugăm să vizitați pagina colecției Afișul - Între artă și publicitate, unde vă puteți configura propria versiune.
Website © 2018 Printalio. Toate drepturile rezervate. Imaginile de pe acest website sunt protejate de drepturi de autor ce aparțin deținătorilor.